IPL 2022: kijken naar Umran Malik Bowl Fast and Get Wickets is een genot


Navi Mumbai: Sunrisers Hyderabad’s doorgewinterde zeeman Bhuvneshwar Kumar prees zondag zijn jongere collega, Umran Malik, en zei dat het een genot is om hem snel te zien bowlen.

Bhuvneshwar (3/22) en Umran (4/28) bundelden samen Punjab Kings voor 151 in hun IPL-game hier, wat de weg vrijmaakte voor de zeven-wicketoverwinning van hun team.

Gevraagd naar Umran, zei de Indiase zeeman Bhuvneshwar op een lichtere manier: “Meer dan (Umran) helpt me, het betekent dat ik een doelwit ben omdat slagmensen denken dat ik langzamer ben.

“Maar het is een genot om hem snel te zien bowlen en wickets te zien krijgen. Ik hoop dat de anderen die achter mij aan gaan leiden tot wickets en niet tot grenzen (glimlacht).” Bhuvneshwar gaf SRH een perfecte start toen hij de doorgewinterde opener Shikhar Dhawan in de derde over afsloeg.

IPL VOLLEDIGE DEKKING | PLANNING | RESULTATEN | ORANJE CAP | PAARSE CAP

“Er was geen swing, dus ik keek naar een lange terugslag. Dat was mijn plan tegen Shikhar omdat ik wist dat hij naar buiten zou stappen en de grens zou zoeken. Ik zocht naar een harde lengte en vond de bovenrand en gelukkig gebeurde dat ook, ik wilde ook met mijn veld spelen.

“Ik probeer te bowlen naar de zwakte van de slagman of naar de afmetingen van de grond. Het wicket en mijn vaardigheden zijn waar ik naar kijk”, zei Bhuvneshwar.

LEES OOK | IPL 2022: Umran Malik gooit een driedubbele Wicket Maiden in de finale om op de Elite-lijst van bowlers te komen – BEKIJK

Dhawan leidde het team in afwezigheid van de reguliere schipper Mayank Agarwal, die de wedstrijd miste vanwege een teenblessure, en zei dat het verliezen van vroege wickets hen pijn deed. “Mayank is beter en hij zou klaar moeten zijn om terug te zijn. We kwamen 30-40 runs te kort en verloren te veel vroege wickets waardoor we achter de wedstrijd stonden. De vroege wickets betekenden dat we wickets moesten houden en daar moesten we ons spel vormgeven”, zei Dhawan.

“Er was een herstel in de middenorde, maar de vroege wickets hebben ons gekost. Het wicket had een extra bounce waaraan we te laat waren om ons aan te passen. De discussie met het batten zal zijn om wickets te bewaren tot de 13e-14e voorbij, de bowlers doen het goed. “We moeten volledige prestaties neerzetten en hopelijk komt er een ommekeer van 3-4 wedstrijden die een seizoen kan veranderen”, zei Dhawan.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL 2022 Live-updates en Cricketscores hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *