Khloé Kardashian geeft toe dat Tristan Thompson ‘niet de man voor mij’ is


Khloé Kardashian is openhartig over haar gecompliceerde relatie met de vader van haar kind, Tristan Thompson, in een interview voor de donderdagavond “The Kardashians: An ABC News Special”.

“Bij Tristan voelde ik me in het begin ongelooflijk veilig en ik voelde me een tijdje heel goed”, vertelde Kardashian, 37, Robin Roberts over “Good Morning America” ​​tijdens de sit-down.

“Ik herinner me dat hij me bedroog vlak voor ik beviel, en ik hem nog steeds in de verloskamer kon hebben, en dus ja, het zag er misschien vreemd uit voor de buitenwereld, maar als mijn dochter mijn homevideo’s bekijkt, die video’s zullen net zo puur en perfect zijn als ik ze heb kunnen maken.

“Ik vind hem nog steeds een geweldige kerel en een geweldige vader, hij is gewoon niet de man voor mij.”

Toen haar werd gevraagd of ze meer privacy wilde te midden van haar persoonlijke trauma’s, bood Kardashian aan: “We snakken allemaal naar die tijden, dat doen we zeker, maar ik denk dat we allemaal weten waarvoor we ons hebben aangemeld”, en voegde er later aan toe: “Wat ik doormaak op sociale media is niet wat ik meemaak in het echte leven.”

Kardashian’s relatie met de vader van haar enige kind, dochter True, is al jaren publiek voer en kreeg een boost in aandacht na de NBA-baller had een kind met een andere vrouw vorig jaar, naar verluidt tijdens een relatie met de oprichter van “Good American”.

“Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols,” bekende Thompson, 30, in januari nadat hij geconfronteerd werd met een vaderschapskostuum van Nichols. “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden.”

Tristan Thompson en Khloé Kardashian
Thompson en Kardashian delen dochter True.
Getty Images

‘Khloé, je verdient dit niet,’ voegde hij eraan toe. ‘Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld.”

Terwijl ze geconfronteerd werd met Robert’s vraagstelling, was de eerste keer dat de realityster haar relatie met Thompson rechtstreeks aan de orde stelde sinds zijn affaire, ze… haar ex subtiel in de schaduw gesteld met een post over zijn acties drie weken na zijn bekentenis, die via Instagram deelt, “Verraad komt zelden van je vijanden.”

Khloe Kardashian
Kardashian vertelde openhartig over haar gecompliceerde relatie met Thompson, die de realityster bedroog.
abc

Grote zussen Kim en Kourtney moesten ook alles ontbloten tijdens de Q&A, met de oprichter van Skims opengaan over haar relatie met vriend Pete Davidson en de maker van “Poosh” die haar veelbesproken relatie bespreekt met “echtgenoot” Travis Barker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.