‘Law & Order’-ster Danielle Moné Truitt zal niet met de metro reizen


Metro … echt niet.

Actrice Danielle Moné Truitt is naar New York verhuisd voor haar nieuwe baan als sergeant Ayanna Bell in ‘Law & Order: Organised Crime’, maar ze zal niet met het openbaar vervoer reizen.

“Ik denk dat mijn resting bitch face en het feit dat ik zo snel loop, mensen ervan weerhoudt om zelfs maar te denken dat ze me kunnen beroven of met me kunnen rotzooien of halverwege zelfs met me kunnen praten.

“Dat houdt me veilig in New York en ik neem niet de metro”, zegt ze tegen Page Six.

Ze voegt eraan toe: ‘Jaren geleden vond ik het leuk om met de metro te gaan, maar nu niet meer. Ik probeer dingen te kiezen die me zoveel mogelijk uit de buurt houden.”

Burgemeester Eric Adams en gouverneur Kathy Hochul hebben een plan aangekondigd om veiligheidsproblemen aan te pakken op de metro’s van New York City nadat een reeks gewelddadige incidenten plaatsvonden in stations en in treinen.

De in Californië geboren Danielle, 41, vervolgt: “Jaren geleden, toen ik naar New York kwam om mijn vrienden te zien. Ik zou om 3 uur de metro nemen

“Het was best cool, vooral omdat we uit Californië kwamen, omdat we die optie daar niet hebben. Gewoon om rond te lopen en op een trein te springen en te gaan waar je maar wilt.

“Dus ik vond het geweldig, maar nu vanwege COVID en alle dingen die gaande zijn, neem ik gewoon Ubers. Je hoofd moet in de war zijn tijdens het rijden met de trein.”

Danielle Mone Truitt, Chris Meloni en Ainsley Seiger.
Truitt verhuisde naar New York voor haar nieuwe baan als sergeant Ayanna Bell in ‘Law & Order: Organised Crime’.
NBC

Truitt speelt de eerste zwarte vrouwelijke lesbische hoofdrol in de geschiedenis van de Law & Order-franchise. De 41-jarige lacht om het feit dat ze consequent voor de politie speelt zoals ze deed in John Singleton’s BET-show “Rebel.”

Ze voegt eraan toe dat haar “resting bitch face” een goed overlevingsinstrument is, “Californië en New York is absoluut een andere sfeer. Ik ben opgegroeid in South Sacramento in de buurt, dus ik werd als een klein meisje op de speelplaats in mijn kont gegrepen tot ik een jaar of 20 was.

“Ik leerde al vroeg toen ik een kind was dat ik ze zou achtervolgen en terug zou slaan en zo. Maar toen ik eenmaal volwassen was, dacht ik: ‘Oké, ik kan niet vechten tegen een volwassen man.’”

“Law & Order: Organised Crime” wordt donderdagavond om 22.00 uur uitgezonden op NBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.